Secure Future

Pure Storage’tan Yılın En Çok Ciro Yapan Partner Ödülü

Haberler

  1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Pure Storage’tan Yılın En Çok Ciro Yapan Partner Ödülü

Yenilikçi ve başarılı iş sonuçlarımızla, Pure Storage’ın Türkiye'nin ilk Elite & ASP partneri olarak, 2023 Ödül Programında “En Yüksek Ciro Yapan Partner” ödülüne layık görüldük. Bu prestijli unvan, yüksek ciromuz ve sektöre katkılarımızla elde edilen ödül, müşterilerimize daha da üst düzey hizmet sunma taahhüdümüzü bir kez daha vurguluyor.


Endüstri lideri veri depolama ve yönetim çözümleri sağlayıcısı Pure Storage, en son teknolojiye dayalı ürünleri ve yenilikçi yaklaşımıyla tanınmaktadır. Bu ödül, 2018 yılından beri en üst düzey iş ortağımız olan Pure Storage’ın teknolojisiyle sağladığımız yüksek ciromuzun yanı sıra, şirketimize duyulan güvenin de bir yansımasıdır.


Müşterilerimize sunduğumuz çözümlerin kalitesini ve güvenilirliğini bir adım daha ileri taşıyarak gelecekte de yenilikçi çözümlerimizle sektördeki liderliğimizi sürdüreceğimizi belirtir ve bu başarıya ulaşmamızda katkısı olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza katma değerli deneyimler sunmaya devam edeceğiz.