Secure Future

Secure Future Tech&Refresh'23 etkinliğimizi Barbare Bağ Evi'nde gerçekleştirdik!

Haberler

  1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Secure Future Tech&Refresh'23 etkinliğimizi Barbare Bağ Evi'nde gerçekleştirdik!

Tech&Refresh'23 etkinliğimizde deneyimli ekibimiz ile siber güvenlik uzmanlığımızı ve en güncel teknoloji gelişmelerini katılımcılarımızla paylaştık. Sektör trendlerini tartıştık ve güvenli bir gelecek için yenilikçi çözümleri keşfettik.


Yapay zekâ temelli güvenlik operasyon merkezi XSOC: İşletmelere siber saldırıları proaktif olarak tespit etme ve önleme imkanı sunan XSOC, 7/24 izleme ve analiz hizmeti ile siber güvenliğin en üst düzeyde tutulmasına yardımcı olmaktadır.


Sentinelone ile öngörü temelli siber dayanıklılık: Siber saldırıları önceden tahmin etme ve bunlara karşı proaktif önlemler alma imkanı sunan Sentinelone, işletmelerin siber risklere karşı direncini arttırmaktadır.


OctoXlabs ile siber varlık yönetimi için proaktif güvenlik ve görünürlük analizi: Siber varlıkların kapsamlı bir şekilde analiz edilmesini ve korunmasını sağlayan OctoXlabs, işletmelerin siber saldırılara karşı daha dirençli hale getirmektedir.


Keepnet ile insan kaynaklı risklerin yönetimi: Siber saldırılarda insan faktörünün önemini göz önünde bulunduran Keepnet, çalışanların siber güvenlik bilincini artırmak ve siber riskleri minimize etmek için çözümler sunmaktadır.


Etkinliğimizde değerli müşterilerini Barbare Bağları'nda unutulmaz bir deneyime davet ettik.Doğanın büyüleyici güzelliğiyle çevrili olan Barbare Bağları'nın hasat zamanında gerçekleşen bu etkinlikte, müşterilerimizle keyifli bir ortamda bir araya gelerek doğayla iç içe vakit geçirme imkanı bulduk.


Yenilikçi çözümleri ve deneyimli ekibi ile siber güvenliğin geleceğini şekillendirmeye devam ederek müşterilerimize en güvenli ve en güncel çözümleri sunmaya kararlıyız.