Secure Future

Türkiye'nin İlk Yapay Zeka Tabanlı Güvenlik Operasyon Merkezi XSOC Hizmete Açıldı!

Haberler

  1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Türkiye'nin İlk Yapay Zeka Tabanlı Güvenlik Operasyon Merkezi XSOC Hizmete Açıldı!

Günümüzde siber tehditler sürekli olarak evriliyor ve şirketler her geçen gün daha fazla hedef haline geliyor. Yeni ve karmaşık saldırı yöntemleriyle karşı karşıya kalan şirketler, geleneksel güvenlik önlemleriyle bu tehditlere etkili bir şekilde karşı koyamıyor. İşte bu nedenle Türkiye'nin ilk yapay zeka temelli güvenlik operasyon merkezi XSOC hizmetini, ABD’de National Institute of Standards and Technology (NIST) tarafından geliştirilmiş olan NIST Siber Güvenlik Çerçevesi’ne benzer bir yaklaşım ile tasarladık ve hayata geçirdik.


Secure Future XSOC (Extended SOC), müşterilerimizin dijital varlıklarını sürekli olarak izleyen, tehditleri hızlı bir şekilde tanımlayan ve anında müdahale ederek güvenliklerini sağlayan kapsamlı bir hizmettir.

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen şirketleri iç güvenlik ekiplerine destek olarak, uzman güvenlik analistlerinden oluşan ekibimiz ve son teknoloji çözümlerimiz sayesinde güvenlik operasyonlarını genişletiyor.

XSOC, siber tehditlere karşı koruma ve risk azaltma konusunda yeni standardı belirliyor.


Yapay zeka teknolojisinin gücüyle donatılan operasyon merkezimiz, gelişmiş analitik yetenekleri sayesinde anlık tehditleri tespit ederek hızlı müdahale imkanı sunuyor. Bu, müşterilerimizin varlıklarını daha etkili bir şekilde korumalarına ve güvenliklerini en üst seviyeye çıkarmalarına yardımcı oluyor.


Bu önemli hizmet Secure Future olarak sektördeki geleceğe yönelik vizyonumuzu da yansıtıyor. Türkiye'nin ilk yapay zeka temelli güvenlik operasyon merkezi ile müşterilerimize daha güvenli bir gelecek sunmaya kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz!